Mi kell hozzá?
- fagyasztott garnélarák - én egy mélytányérnyit vettem ki a fagyasztóból :)
- olívaolaj
- pirospaprika
- bazsalikom
- feketebors
- só
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 3-4 dl paradicsomszósz
- 2 ek tejföl
- tészta
- sajt a tetejére
A rákocskákat pár csepp olívaolajjal, 2 ek pirospaprikával, borssal és sóval forgassuk össze, hagyjuk állni. Főzzük ki a tésztát.
A fokhagymát préseljük össze és pár csepp olívaolajon pirítsuk.
Öntsük rá a paradicsomszószt, sózzuk, adjunk hozzá bazsalikomot:
Két evőkanál tejföl megy bele:
Hagyjuk rotyogni, közben pirítsuk meg a rákokat - vigyázzunk vele, ha túl sokáig sütjük, megkeményedik. Én kb 3 percig sütöttem, aztán megkevertem, és kész is volt:
Keverjük össze a kifőtt tésztát a szósszal, és tálalhatunk is!
Füstölt sajtot reszeltünk rá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése