2012. március 1., csütörtök

Kínai ebéd


Nagyon megkívántam a kínait, és otthon, Pesten megvoltak a tuti helyeim, ahol finomakat lehetett enni. Úgy gondoltam, hogy itt nem veszek, hanem inkább magam csinálok egy kínai ebédet, és elég finom lett.
A Nosalty-n találtam két szuper receptet, az egyik a tésztáé, a másik a húsé. Valamiért a hús szószába nem ír a recept szójaszószt, de én tettem bele, hiszen ettől (is) kínai a kínai. Majdnem olyan, mintha rántotthúst készítenénk - és én Anyukám szokása szerint szalvétára tettem a húst, letakartam fóliával. Hát ezt nem kellett volna, nem maradt ropogós a csirke bundája a visszacsapódó gőztől.
Kicsit melós, nem egy tíz perces étel, viszont szuper!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése