2012. március 1., csütörtök

Rakott karfiol

Elég gyakran csinálom ezt, mert kb 2-3 napra elég, és viszonylag egészséges. Variálható mindenfélével, lehet csinálni rakott babot, kelkáposztát, karfiolt, zöldbabot...
Egyetlen rossz van benne, hogy kicsit melós. Ha ezt főzöm, akkor mind a négy főzőlap foglalt. Előny is lehet ez, mert lehet előre is dolgozni vele.


Receptet nem is mellékelek, mert annyira egyszerű az egész: darált húst kell főzni, rizst meg a zöldséget is jó előre megfőzni. Rétegezzük az egészet tejföllel minden réteg közt, sajt a tetejére, be a sütőbe, és addig sütjük, míg meg nem pirul a sajt. Persze kell tudni, hogy kell rizst csinálni például, meg hogy kell a darált húst megfőzni. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése